Taste of Malabar

Pages

  • Home
  • Non- Veg recipies
  • veg - recipies
  • Contact us
  • About us

Non- Veg recipies









  • kappa biriyani
  • athisaya pathiri
  • malabar beef curry
  • egg bijji 
  • kallummakkaya fry
  • nadan mattan curry
  • thandoori chicken
  • mutta maala
  • mutten chops curry 
  • chemmeen manga curry 
  • kerala chemmeen curry 
  • meen mulakarachathu 
  • chemmeen chammanthi
  • meen peera
  • malabar egg curry 
  • malabar mutten curry 
  • nadan beef curry 
  • malabar chicken curry 

  • malabar chicken biriyani 
  • malabar fish masala 
  • Thalassery chicken biriyani

Email ThisBlogThis!Share to XShare to FacebookShare to Pinterest

No comments:

Post a Comment

Home
Subscribe to: Posts (Atom)
Name:

E-mail:

Comment:


Followers

Popular Posts

  • നാടന് മീന് കറി (മീന് മുളകിട്ടത്)
    നാടന് മീന് കറി (മീന് മുളകിട്ടത്) ചേരുവകള്::- മീന് കഷണങ്ങള് - 1 കിലോ വെളുത്തുള്ളി – 10 അല്ലി ഇഞ്ചി - 2 വലിയ കഷണം കുടം പുളി - 4 കഷണം മഞ്ഞ...
  • Chemmeen Manga Curry
    Cleaned prawns – 250gm Raw mango (pacha manga) – 1, sliced into small pieces Onion – 1, sliced finely Ginger – 1/2 – 1 tbsp Green chilli...
  • കുഴി മന്തി
    ബസുമതി അരി 2കിലൊ ആട്ടിറച്ചി 5കിലോ സവാള വലുത് 4 എണ്ണം ഉണങ്ങിയ നാരങ്ങ 4 എണ്ണം എരിവില്ലാത്ത പച്ചമുളക് 10 എണ്ണം തക്കാളി 250 ഗ്രാം കുരുമുള...
  • Thalassery Chicken Biriyani
    Thalassery Chicken Biriyani is a traditional Biriyani recipe of North Kerala. Here, we describe how to prepare a perfect Thalassery Biriya...
  • Egg Bajji
    Ingredients 7 boiled eggs (shell removed and cut into half) To make the batter: 1 cup maida or all purpose flour Fennel seed powder -...
  • Sukhiyan
    Sukhiyan A deep fried tradition snack / also  Naadan Palaharam  in  Kerala  cuisine, made of green gram ( cherupayar ), coconut –  jagg...
  • Mutta Mala
    Mutta Mala is a two-ingredient recipe using egg and sugar. This is one of the popular Ramzan recipes in Kerala. Ingredients: Egg Yolk...
  • Semiya Payasam Recipe
      Semiya Payasam Recipe    Cooking time : 15 mins   Serves : 2   Ingredients Semiya/ Vermicelli 1/2 cup heaped Sugar 1/2 cu...
  • Kinnathappam
      Kinnathappam is a traditional sweet widely prepared in Kannur, served during house warming, Marriage or other special occasions. It is da...
  • Malabar Chicken Curry
    Chicken – 1kg Small onion- 200 gm, sliced Dried red chili -100 gm Whole coriander – 100 gm Ginger – 100 gm, chopped Garlic – 50 gm, c...

Blog Archive

 Welcome to kannurtaste.blogspot.com - you an feel ethnic taste of malabar. kannurtaste.blogspot.com is a recipe blog specilize in simplified recipies from malabar and all over of kerala' traditional food. all recipies on kannurtaste.blogspot.com are simple, easy, authentic, ethnic and works. 
Copyright © 2023